Inlägg

Visar inlägg från september, 2007

Arg matte!!!

Matte gick ner i källaren för att slänga in några grejor i frysen. Då såg vi en spännande påse i köket! Mmmmm en chokladboll och en risboll. Dem åt vi upp meddetsamma! När matte kommer tillbaka ser hon oss med nosarna i påsen och så ställer hon till ett himla liv! Skäller på oss och säger att godisbollarna var till husse. Han har visst namnsdag idag... Det har säkert vi med! Gott var det!

Morgonrunda

Bild
Matte hade bara tänkt gå en vanlig tråkig morgonrunda. Som tur var ändrade hon sig och vi åkte till stranden. Det var toppen tyckte vi!

På fel strand

Bild
I dag körde husse fel när vi skulle ut på morgonpromenad. Oscar påstår att han kände igen att han varit där, men jag har då aldrig varit på den här stranden. Det var i alla fall kul att springa där, fast jag fick bara springa en liten stund för husse säger att det inte är bra för mig när jag hostar. Men det har jag ju knappt gjort idag. Sen tvingade han oss att posera på en bänk också. Alldeles hal av dagg var den...

Oj då!

Bild
Min leksak ligger på golvet. Tur att jag tog upp den så jag fick nåt att mysa med! Bara så ni vet så är jag förkyld eller nåt. Det är jobbigt. Snorar och sånt. Ibland får jag knappt luft känns det som. Då säger husse att jag ska andas genom munnen. Klart jag inte ska, en hund ska faktiskt andas genom nosen.

I de småländska skogarna!

Bild
Vi har varit i Småland, med husse, matte och mattes föräldrar! Det var toppen! Mattes föräldrar har en stuga där. I deras trädgård finns gott om plats att springa runt och busa loss! Vi får bara vara på baksidan för på framsidan kan det visst komma bilar. Jättesällan men man vet ju aldrig... Vi var massor i skogen också! Mattes mamma bjöd mig på gotter om jag kom till henne när hon ropade på mig. Vi utforskade okända skogsstigar. Höll utkik så inga odjur skulle komma och hota oss. Undersökte grankvistar noga! Där fanns massor att nosa på! Kollade om matte ville ge mig lite gotter... (fick inte så många) Liam och jag hittade en toppenkul pinne som vi båda sprang iväg med! Jag hör hemma i naturen och skogen! Det är toppen! När vi skulle åka hem gjorde vi ett stop för en fikapaus. Tyvärr var fikastället stängt. Jag får alltid sitta i bakluckan när jag åker med husse och matte. Nu hade mattes föräldrar lämnat sin bildörr öppen så jag hoppade in och satte mig. Jag ville åka med d

Bus på stranden

Husse glömmer alltid att ta med kameran när vi åker ut så vi har inga bilder idag. Vi åkte ner på stranden i förmiddags. Stranden är jättekul, man kan racerspringa så bra i sanden. Väl där mötte vi whippettjejerna Rizzla och Axa och deras matte Cecilia. De var inte så blyga idag som de brukar vara så vi hade jätteroligt. Liam hittade ett fint fiskskinn som vi hade som skatt när vi jagade varann. Det varade bara tills Liam lyssnade på husse och släppte det. Sen försvann det. Typiskt. Vi hörde att husse och Cecilia pratade om att ha en träff för alla whippar i Malmö. Det låter spännande. Alla som vill vara med får gärna skriva en rad i kommentarerna...

Äntligen är hela stranden vår!

Bild
Vi älskar att busa på stranden! Jippie!!! Jag har hittat en jätterolig grej! Kom igen då, rör på dig! Stranden är bäst! Va? Vad är det jag ser? Husse och Liam springer ikapp? Kom igen då!

Va?

Bild
Matte säger att vi har ätit upp hennes solros! Skylla på oss bara för att vi gillar solrosblad...

En dag med matte

Bild
Det var jättelängesen vi var med matte på jobbet båda två. Idag har vi varit det. Morgonrunda med matte. På fältet med matte, vi poserade som vanligt på mattes kommando :-) Liam: Jag passade på att simma lite... Sen var vi tillbaka på jobbet. Oscar: Äntligen lämnar han buren så jag kan få gå och lägga mig! Liam: Oscar vill hem då blir han busig! Det tycker jag är kul!

Vilken söndag!

Bild
Liam: Vi har varit i Laröd idag! Liam: Jag träffade min mormor Wilma. Hon slickade mig i örat, det var lite läskigt! Oscar: Husse gick iväg med Liam, jag ville vara där de var. Inte sitta och ha tråkigt med matte... Liam: Jag träffade min favoritsyrra Tilda, vi är nog tvillingsjälar. Här har vi satt Alice på plats. Liam: Och här visar jag min snygga mage! Liam: Justus och hans husse och matte åkte med oss till Laröd, här försöker Justus åla sig fram till fikat. Tyvärr märkte hans husse och matte det, så han fick nog inte tag på något... Jag lyckades dock fånga lite kexchoklad när matte "tappade" det. Liam: Vi fick ställa upp som modeller. Här är Alice lite nyfiken på mig Liam: Och en stor Wikellis bild blev det också minsann! Den tog Justus matte på oss. Vi är supersnygga allihop! Liam: Så här snygg är jag! Undrar varför inte jag fick visa upp mig i ringen? Liam: Justus är bara 6 månader. Men han är snygg han med. Det var synd om Justus på hemvägen. Då fick han åk

Lördag

Bild
Vi var på hundfältet med mattes föräldar igår. Jag tycker att det är toppen att springa i det höga gräset!/Liam Först var vi allihop hos mattes föräldrar och fikade. De har jättegoda saker i sin trädgård! Jag fikade på vinbär! Verkligen jättegoda! Sen åt jag päron och mullbär också. Man blir inte tjock av dem, så jag får äta så mycket jag vill! De hade köpt en ny skojig leksak till mig! Den tyckte jag om! /Oscar Vi fick sova över där på natten. Husse och matte kom och hämtade oss i morse.