måndag 23 juni 2008

En midsommarhelg

På midsommarafton var det mattes födelsedag. Det skulle komma fullt med folk så Liam och jag fick vara hos mattes föräldrar. Ensamma! Men vi fick komma hem en stund i slutet av festen. Dolly & Daisys matte lekte med oss.

Vi fick lära oss att backa

På lördagen var det LC!! Liam fick vara hos mattes föräldrar.

Jag Oscar sprang fort som vinden!

Snygga R-tan poserar.

Hunden till vänster är en azawakh (finns kanske bara max 10 st i Sverige säger husse) och den till höger är en Sloughi. Han som äger dem heter Olle.

En galgo som vill springa efer luren

Det vill Valborg också :-)

Hemma efter luren. Mattes föräldrar var här och åt massa mat. Efteråt tyckte Liam att mattes pappa gott kunde kasta boll istället för att sitta i hammocken.

Liam busade lite med mig

Detta spelet är jätteroligt. När man lyfter på grejorna finns det ibland gotter under. Att lyfta grejorna är jag jättebra på!

onsdag 18 juni 2008

Baguette

Denna baguetten måste helt klart ha varit till mig! Men husse åt upp den!!! Fy vad han är taskig... Fick bara smaka en mandarinklyfta...

Mys mys

Liam gillar att bli slickad i örat...

Vi har riktigt mysigt faktiskt

söndag 15 juni 2008

Bra med Elliott

Vi får massor av besök! Idag kom husses syskon, det var kul! Jag snodde en bulle, tyvärr tog husse den ifrån mig. Som tur var hittade jag den igen. Fast jag fick inte behålla den denna gången heller...

Och det är annat som är bra med Elliott! Han får roliga presenter. Titta bara här! En hammock! Jag älskar den!
Liam fick inte vara hemma idag. Han var hos mattes föräldrar. Vi åkte dit och hämtade honom. Gittan var där och av henne fick Elliot presenter som vi hjälpte matte att öppna. Vi fick pappret! Sen åkte vi hem och slappade i soffan hela flocken. /Oscar

lördag 14 juni 2008

Lördag med besök

Ända från småland kom två snygga tjejer och hälsade på oss. Liam var inte hemma så jag fick ha dem helt för mig själv. Jag tycker de är himla attraktiva!!! Fast de verkar inte gilla mina närmanden...

Jag var så upptagen med att lukta på deras goda skvättar i gräsmattan att jag höll på att missa glasskalaset!

Husse busar med Bianca.

Tycker hon är lite bortskämd, sitta där och dricka cola...

Memphis stannade kvar, hon är väldigt lik Liam i uttrycket men inte i sättet :-) Inte inne i alla fall.

måndag 9 juni 2008

söndag 8 juni 2008

Idag var vi på lång morgonrunda. Den avslutades med lite glass. Det var toppen!

Jag och husse var på hundfältet med Justus. Liam fick inte följa med. Husse och matte säger att det är hundpsykologen som säger att Liam inte ska med än... stackars Liam. Och stackars Justus, han gillar Liam!

Jag simmade efter pinne!

Mattes bror och hans familj kom och hälsade på. Här har jag lagt mig tillrätta bakom Lotta.

Liam föredrog att ligga på barnens skor...
/Oscar

lördag 7 juni 2008

Blöjkalas


Jag är hemma igen. Jag har fått bo hos mattes föräldrar ett tag. Det har varit himla skönt. Husse och matte har skaffat någon ny sak som de bär omkring på hela tiden. Den är med precis överallt. Det är jobbigt. En kväll var de och hälsade på när jag bodde hos mattes föräldrar. Det var så skönt när de åkte hem igen, då kunde jag slappna av och gick upp och la mig för att sova. Husse och matte kom och tog mig med på promenader och på träning hos någon som heter Yrsa.

Yrsa var här första dagen jag var hemma igen. Hon visade husse och matte hur de ska hantera mig. Som om jag skulle vara ett problem?
Det är nya konstiga regler här i huset och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det... får inte hoppa upp på någonting, får inte skälla på andra hundar, vi går på långpromenader och husse har cyklat med mig. Puh! Dessutom får vi inte sova i sovrummet längre utan vi sover i vardagsrummet hela nätterna.

Jag lyckades faktiskt hitta på nåt kul igår! Under ett obevakat ögonblick (jag är nämligen väldigt bevakad nuförtiden) så letade jag upp en påse bajsiga blöjor. Tog med dem till husses och mattes säng och smulade sönder blöjorna på lakanen. Hehe. Det luktade underbart!
Vilken tur att jag är tillbaka hemma och kan liva upp det lite.

tisdag 3 juni 2008

Inte bara Elliott

Även jag har fått present!!!

Ingrid hade med sig denna fantastiskt roliga sko!

För att ingen ska ta den så gräver jag ner den

Måste puffa till den ordentligt så den inte syns, tänk om Liam kommer hem och tar den!

måndag 2 juni 2008

Ganska bra!

Nu när inte Liam är här hinner jag först till alla kakor husse och matte glömmer framme! En kanelbulle och en kardemummabulle fick jag idag!
Liam var här och hälsade på ett tag. Han får ha koppel och nosgrimma hela tiden. Konstigt...