Inlägg

Visar inlägg från september, 2008

Med Justus på stranden

Bild
Tjo vad vi springer när vi är på stranden med Justus Oscar har hittat ett roligt hål Oj vad roligt det var Oscar är lydig och poserar för kameran Titta här är Justus Kom igen då din slöfock! Yes! Jag har hittat ett superroligt fiskskinn! Justus gillar det också! Oooh vad kul vi har!

i småländska skogarna

Bild
Vi har varit i småland! Liam håller utkik hemma i stugan... Jag håller utkik i skogen Vi letar kantareller Jag gillar kantareller! Kolla så bra jag är på att hitta dem! Liam hittar bara flugsvampar... Oj vilken stor sten Den bara måste bestigas! Efter skogspromenader måste man vila... Även Liam Vi fick besök av Memphis och Bianca Liam sprang flera varv av glädje Sen sprang vi i skogen med dem Eller mest de andra, jag har inte så mycket spring i benen... Inte som Liam... Vi går fint efter husse vi /Oscar

På stranden!

Bild
Matte är med oss på stranden idag. Kul! Liam gillar när jag jagar honom Jag hinner nästan ikapp honom! Men jag har annat att göra än att jaga Liam Vilken tur att Liam hittade en ny kompis att bli jagad av Jag tyckte också han var lite rolig Undrar vad Liam har hittat där?

Laröd

Bild
Vi har varit i Laröd och minglat. Först när vi kom dit och såg alla bilar och hundar så trodde vi att det var LC så vi blev jätteglada! Men det var ingen LC. Bara massa hundar som visade upp sig... Ingen LC :-(

Med matte på fältet

Bild
Här var det nåt spännande Poserar lite rullar mig lite målinriktad Oscar Kollar efter Oscar som bara är en prick långt där borta Självklart tuggar han gräs... Här kommer Oscar! Han vill nog bada precis som jag :-)

Den där Liam

Bild
Nu försöker Liam tränga bort mig igen... Fast OK, jag kan väl ligga kvar en stund i alla fall, kanske...

Promenad

Bild
Idag var vi på långpromenad med mattes mamma. Oscar fick stanna hemma för han har sår i tassen och haltar. Jag tycker det är bra att gå tillsammans allihop. Men idag gick mattes mamma in i olika hus (affärer kallas de). Det gjore hon tre gånger. Det tycker jag inte om!!! Jag vill ha kontroll på min flock... Matte, ska de verkligen gå så långt ifrån oss?

Soffmys

Bild
Matte har köpt nya filtar, de är supermysiga