tisdag 20 oktober 2009

Standpromenader

Både igår och idag har jag varit med Ernst och hans husse på strandpromenad. Det är så roligt! Vi är ute och går i flera timmar. Dessutom träffar vi nästan alltid någon trevlig tik...

Jag är väldigt stolt över att vara polare med Ernst, han blev ju bästa whippeten på klubbmästerskapet i LC i helgen. Tvåa av alla hundar! Det är coolt!

fredag 16 oktober 2009

En dag på jobbet (i onsdags)

Myser i biabädden.

Jag har fått ett nytt hjortben och längtar till jobbet varje dag! Springer dit faktiskt... Jag gillar att vi är två hundar på kontoret igen. Ernst är mysig! Vi har varit ute och busat på stranden också i veckan. Vi sprang massor med varandra. Det är så kul att jag får följa med hans husse och matte på deras promenader.
Som tur är låter Ernst mig ha mitt ben ifred.

Elliott var och hälsade på i onsdags.
Ser ni handen? Han är ute efter mitt ben!!!

tisdag 6 oktober 2009

Lite uppdatering

Det är så kul att Ernst är här på kontoret med mig om dagarna. Plötsligt får jag äta mitt på dagen, sen får jag ofta följa med honom och hans husse och matte ut och gå. Igår var vi på stranden och det var verkligen jättekul! Jag hittade en snygg tik som jag uppvaktade. Sprang och busade en massa gjorde vi också.
Sen när jag kommer hem kan jag slappa i soffan resten av kvällen med gott samvete.

Idag har Ernst fått en biabädd här på kontoret. Jag vill också ligga i den men matte säger att den faktiskt är Ernsts. Så jag får sova i stolen. Matte säger iofs att jag kan lägga mig hos Ernst, men jag är inte så mycket för att trängas med andra hundar, inte ens med såna trevliga vovvar som Ernst. Ernst lyxar i biabädden

Jag ligger i stolen och surar lite...