lördag 26 december 2009

Julafton med Ernst!

Jag fick fira jul med Ernst i år! Det var toppen! Här kommer några bilder, det är Ernst mattes mamma som tagit dem.
Jag fick grisknorr!!!

Det fick Ernst också

Vi hade soffmys

Jag trivdes verkligen

Ni ser hur bra jag har det!

Gosemys för mig

Och gosemys för Ernst

torsdag 24 december 2009

God Jul önskar jag er alla!!!

Idag är det julafton! Jag ska fira jul med Ernst och hans familj. Det ska bli kul! Jag hoppas de bjuder på mycket mat. Hörde Ernst matte säga att jag skulle få en jultallrik!!!
Ska sova över där också så jag kommer hem först imorgon.

I år är min första jul utan Liam. Vi brukar få posera i tomteluvor båda två, nu slipper han.
God Jul brorsan! Hoppas att du får massor med gotter idag!

Ha en riktigt fin jul allihop!

fredag 18 december 2009

Tomte

Jag fick prova tomteluvan idag. Vi skulle göra julkort, det skulle vara jag och Elliott på bild. Men Elliott tog av sig luvan hela tiden så det blev inget. Matte säger att vi ska prova en annan dag igen. Jag säger då det...

torsdag 17 december 2009

Snö!!!


Jag har varit dålig på att blogga på sistone, men allt är fint med mig. Idag blev jag jätteglad när jag såg att det var så mycket snö ute! Jag sprang i full fart och busade, matte släppte kopplet så jag kunde busa loss lite! Det uppskattade jag!

Annars jobbar jag i stort sett varje dag. Går på sjukgymnastik två gånger i veckan. Där får jag springa i ett akvarium på rullband och så får jag stå på en vibrerande platta. Enda anledningen till att jag snällt gör vad jag ska är att jag får godis! Jag gör vad som helst för godis. Det är klart, massagen jag får efteråt är ganska mysig den med.

Några promenader med Ernst och hans husse/matte har det också blivit. Det tycker jag är himla kul. Det är ofta långpromenader.