Inlägg

Visar inlägg från februari, 2009

Lördag

Bild
Vi var hos mattes föräldrar. De har en väldigt trevlig låda i köket. Där ligger alla mina godisar! Slappar i soffan På kvällen var det kalas hos Justus! 2 år har han hunnit bli! Han fick ett hjortben i present av mig. Jag fick också hjortben! Vilken fest!!!

Några favoritsovställen hemma (förutom sängen)

Bild
Ovanpå buren I soffan I Elliotts lekhörna

En annan favorit!

Bild
Denna godsaken är egentligen Elliotts. Men jag tycker så mycket om den så husse och matte har gett den till mig!

Ute i snön

Bild
På koppelpromenad med matte fick jag vara lös i parken där vi bor! Oooh så snygg jag är! Lite snö på nosen är aldrig fel... Hemma kan jag slappa på min favoritplats

Presenter

Bild
Jag har fått en tröja av husse och ett mjukisdjur av matte Mjukisdjuret är perfekt att "sutta" på!

Jag säger då det...

Bild
Elliott har fått låna ut sin tröja till mig. Husse och matte vill inte att jag slickar på mitt sår. Men det kliar ju så mycket! jag är inte jätteförtjust i den precis...

Attackerad

Bild
Igår när jag gick en runda med husse och hans kompis så plötsligt blev jag attackerad! En stor otäck labrador högg mig i bröstet. Aj Aj vad jag skrek. Ont gjorde det och det gör det fortfarande. Se bara som jag ser ut: Husse tog mig direkt till djursjukhuset och de sövde och sydde ihop mig. Det gör ont i mitt ben när jag försöker gå. Jag tycker inte detta är kul. Idag är jag med husse på jobbet, så jag får lugn och ro.

En trevlig dag!

Bild
Vi har vissa morgonrutiner här i huset när jag slipper följa med till jobbet. Elliott ska äta och jag sitter bänkad så ingen smula ska gå förlorad! På eftermiddagen var vi hos mattes föräldrar. Jag ville också fika när alla andra fikade. Då fick jag en spännande boll som släppte ut små godisar. Jag leker med bollen! Vi åkte till hundfältet också, på eftermiddagen! Jag fångar pinnen :-)