Attackerad

Igår när jag gick en runda med husse och hans kompis så plötsligt blev jag attackerad! En stor otäck labrador högg mig i bröstet. Aj Aj vad jag skrek. Ont gjorde det och det gör det fortfarande. Se bara som jag ser ut:
Husse tog mig direkt till djursjukhuset och de sövde och sydde ihop mig.

Det gör ont i mitt ben när jag försöker gå. Jag tycker inte detta är kul.

Idag är jag med husse på jobbet, så jag får lugn och ro.

Kommentarer

Anonym sa…
Stackars, stackars dig... Hoppas du blir bra snart!
Sagoruna sa…
Nåå fy vad otäckt stackars stackars Oscar. Hoppas husse/matte till labradoren följde med till djursjukhuset och betalade!
Anonym sa…
Stackars dig Oscar! Hoppas du får en massa likdelar att gnaga på, det blir man lite gladare av i alla fall. Matte hälsar!
//Justus
Usch! vilken knäpp hund. Tröstekramar o pussar från oss och hoppas du blir rejält bortskämd av husse och matte i minst en vecka!!! ;-D

ps:Om du orkar så finns det en utmaning till dig i min blogg.
Men åh! Stackare. Det där såg inte alls trevligt ut :( Vad sa labradorhusse/matte??
Martin B sa…
Krya på dig Oscar! Tycker så synd om dig. Dumma labbe!
Anonym sa…
Labbar är läskiga. Hoppas att du blir frisk fort.
Michno sa…
Labben, som enligt uppgift aldrig gjort en fluga förnär, högg den intet ont anande Oscar helt oprovocerat. Det var verkligen som en blixt från en klar himmel. Ägarna, ett par på promenad med hund och bebis, var likbleka och chockade efteråt, sannolikt dels pga det oväntade beteende och dels av utskällningen från Oscars ägare som bör kunna ha hörts av bloggens besökare från Österlen om de haft fönstrena öppna.

De kommer att stå för kostnaderna (självrisken eftersom försäkringen tar resten). Ska prata med dem igen imorgon om labbens framtid också. Själv skulle jag inte vågat ha den hunden i samma hus som en bebis....
R-tan sa…
Stackars dej Oscar! Det är för jäkligt att man inte kan få gå på prommis med sin husse utan att bli utsatt för brutala överfall. Vi håller tummarna att du snart är som ny igen.
Stackars Oscar! Hoppas du snart e som ny igen!
Blir alltid lika arg när man läser om sånt här, när ska folk börja ha koll på sina hundar??
Anonym sa…
Tack vad ni är snälla allihop! Jag mår mycket bättre nu!
Mikkan sa…
usch, ser läskigt ut! är rädd att något skall hända min egen lille någongång, de är ju så sköra gentemot många andra raser, liksom blottade utan tjock päls och underhudsfett.

krya krya!

Populära inlägg i den här bloggen

Hipp hipp hurra!!!

Julafton