Hos doktorn igen

Jag har precis kommit hem från djursjukhuset.
På eftermiddagen fick jag ont i ena ögat. Husse och matte försökte titta i det men jag ville inte ha det öppet. Husse ringde djursjukhuset och så åkte vi dit. Där fick jag bedövning i ögat och så tittade de på det. Hornhinnan är lite skadad. Men nu har vi fått ögondroppar och antibiotika så förhoppningsvis blir det snart bra igen. Så ska vi på återbesök efter helgen.

Och som lite tröst fick jag Dentastix och...
...spagetti!!!

Kommentarer

Jenny sa…
Men stackare då... Hoppas det blir bra snart!
Samma sak hände Soya för någon månad sedan.
"Från ingenstans" vägrade hon att öppna ena ögat men jag hann inte mer än ta henne till djursjukhuset så blev ögat snabbt bättre (med ögondroppar). Allt som allt tog det en knapp dag för fullständigt "tillfrisknande".
Jag brydde mig aldrig om att gå på något återbesök som rekommenderats, känns som att djursjukhuset lite för gärna vill pumpa ut allt som går (pengamässigt) från oss djurägare. Ibland kan man använda sitt sunda förnuft och det räcker med det.
R-tan sa…
Nämen Oscar! Du måste vara rädd om dig!
Liam sa…
men lille fisen. Sikken otur du har då! /Liam
Magdalena sa…
Hejsan! Jag har läst din blogg och har ingen aning om hur man tar kontakt på annat sätt än här. Kalla mig (extremt) oteknisk ;) Är i alla fall nyinflyttad malmöbo och har en whippet som gärna vill rejsa lite med likar, men har misslyckats att hitta dem/er på promenader. Skriv en rad till mig ifall intresse finns för en liten whippetbusning :) //Magdalena och "Cc". mnordsater@gmail.com

Populära inlägg i den här bloggen

Hipp hipp hurra!!!

Julafton