Jippie!

Vilken morgon! Vi är med på jobbet idag. Först hittade vi en hel klase vindruvor som vi smaskade i oss av. Fick inte äta upp alla - matte hann komma tillbaka...
Sen gick matte ut igen, då plundrade vi hennes väska. Hittade en hel bulle som vi delade på. Mums! Undrar vad vi mer ska hitta för mat idag? Verkar bli en riktig höjdardag!

Kommentarer

Anna sa…
Wow, lyckos er!! Hittemat är alltid den godaste. Igår hittade jag en Cremé Bonjour på soffbordet som jag snabbt slickade i mig utav. Oturligt nog såg både husse och matte mig så kalaset varade inte så länge.
/Justus
Anonym sa…
Du vet man måste vara snabb, finslickeri funkar inte. Man ska bara slänga i sig allt! Det gör jag alltid, så matte hinner nästan aldrig ta nåt från mig.
Men Oscar han har inte fattat det där. Ibland står han med en godbit i munnen i evigheter, tills matte bara plockar den ifrån honom. Så korkad är inte jag.
Det ska inte du heller vara, bara släng i dig det! (I och för sig har jag hamnat på djursjukhuset två gånger för att jag fått i mig saker jag inte borde ha ätit, men det har det varit värt!) /Liam
Martin B sa…
Uhj, det där djursjukhuset tycker jag inte om! Men det är säkert värt det om man hittar någon riktig godbit. Du är så modig, Liam, som vågar satsa fullt ut. Nästa gång ska jag försöka få i mig lite mera, måste bli lite snabbare för de där övervakningshökarna är med överallt. Tack för tipset, kompis. Tur att jag har dig så att jag får lära mig hur man ska göra för att lyckas, nu krävs bara lite övning.
/Justus
Martin B sa…
Åh, jag måste bara berätta att jag lyckades ta en bit kyckling från husses tallrik när han skulle äta lunch hemma i soffan. Snabbt som blixten slog jag till! Husse blev jättearg... Men visst är jag duktig?!
/Justus
Anonym sa…
Det tar sig, grabben!!!
Men är du säker på att det var kyckling? Är inte dina människor vegetarianer?

Populära inlägg i den här bloggen

Hipp hipp hurra!!!

Julafton